Release event OTYS PHOENIX

Eindelijk komt het in zicht, de release date van OTYS Phoenix; het nieuwe multi platform systeem. Dit kunnen wij natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Dus save the date!

25 september 2014 gaan wij dit groots lanceren, hopelijk met al onze klanten, partners en andere belanghebbenden. Wil je hier absoluut bij zijn? Schrijf dan je hier in. 

Tot 25 september!

OTYS 2day

NXPD kiest voor de kwaliteit van OTYS Software

Zwolle, juni 2012 - De website van Nick’s Personeels Diensten, NXPD, is te bekijken via www.nxpd.nl. De mogelijkheden van hun dienstverlening zijn uitzenden, werving & selectie, payrolling en ZZP bemiddeling voor de sectoren: Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office support. NXPD focust zich op bemiddeling in Zwolle en omstreken.

One Stop Shop

In 2011 heeft Nick van Bruggen NXPD opgericht en werkt samen met opdrachtgevers volgens een One Stop Shop principe. Hierdoor kan NXPD vanuit één locatie en één aanspreekpunt alle vormen van dienstverlening bij een opdrachtgever aanbieden. ‘Wij begeleiden hierbij de complete instroom van de medewerkers. Dit doen wij met een professionele aanpak zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen’, aldus Nick van Bruggen. Opdrachtgevers kunnen hierdoor vragen om een medewerker voor twee weken, maar ook om bijvoorbeeld een projectleider die zij in vaste dienst willen.

Nog beter en sneller

Doordat NXPD werkt volgens het One Stop Shop principe, is het belangrijk een snelle en kwalitatief goede aanpak te hebben. ‘OTYS voorziet ons hierin door een combinatie te bieden van een internetsite en een compleet softwarepakket. Nieuwe vacatures kunnen wij hierdoor snel plaatsen, verwerken en matchen.’

Volgens Nick zorgt OTYS voor een snelle en goede aanpak, doordat het systeem simpel is ingericht en daardoor snel eigen te maken is. NXPD kan hierdoor weer verder met waar zij goed in zijn; zorgen voor de juiste kandidaat op de juiste plek. ‘Wij hopen de komende jaren de groei vast te houden die wij nu meemaken, maar onze focus is kwaliteit. De software van OTYS biedt hoge kwaliteit in gebruiksvriendelijkheid en gemak en daarom gaan wij graag samen met hen de komende jaren vooruit!’

Over NXPD

NXPD is een organisatie die gespecialiseerd is in uitzenden, werving & selectie, payrolling en ZZP bemiddeling. Dit doen zij voor vacatures in Zwolle en omstreken in de bouw & infra, techniek & industrie en office support branches. Voor meer informatie over NXPD: www.nxpd.nl.  

Recruitment software

OTYS is uw innovatie partner in Recruitment! Wij bieden u technologie voor betere online werving. Lees waarom OTYS de beste recruitment software partner voor u is!

OTYS Oplossing

OTYS biedt recruitment software op maat, voor w&s, uitzendbureaus, detacheringbureau, vacaturebanken en corporate recruiters.

OTYS Community

Met 7000 ondernemers, recruiters, executive searchers en detacheerders heeft u een achterban om uw kennis mee uit te breiden. Met elkaar, door elkaar.

OTYS Academy

Trainingen in Recruitment: Bij OTYS begrijpen we dat onze technologie pas optimaal benut wordt als de kennis van het gebruik daar is. www.otysacademy.nl

Alle Artikelen Alle Events Follow us OTYS YouTube Alle Blogs Like us Terug